Er gaat tegenwoordig geen week voorbij of we kunnen u een nieuwe horloge App (application) voor uw iPhone melden. Nu is het Bell & Ross – een merk dat al overal op internet met werkende voorbeelden van hun horloges te vinden is – dat met een gratis toepassing voor de populaire telefoon van Apple komt.

De App van Bell & Ross laat u verschillende modellen van de BR01 serie op uw telefoon downloaden en – echt werkend – vertonen. U kunt de App als achtergrond of als klok gebruiken, maar ook een lijst met Bell & Ross dealers bekijken, en deze direct opbellen. Het enige verschil met de eerdere Apps van Breitling en Piaget, is dat de Bell & Ross App geen gebruik maakt van de in de iPhone ingebouwde “geo technologie”, die er voor had kunnen zorgen dat de telefoon u naar de dichtstbijzijnde dealer “brengt”. Een gemiste kans voor Bell & Ross derhalve.


Misschien dat dit “probleem” zich vanzelf oplost, Apple Apps kunnen zich namelijk automatisch updaten. De App is via de knop “App Store” op uw iPhone gratis te downloaden.