De Certina DS Podium Valjoux chronograaf is een horloge waarin grote klasse op klassieke, sportieve én technische wijze samengaan, om zo zelfs aan de verwachtingen van een horlogeconnaisseur te voldoen. Het horloge heeft uiterlijk een uitgesproken persoonlijkheid ? die opvalt vanwege het innovatieve design en het buitengewoon oog voor detail ? en van binnen het beroemde automatische Valjoux kaliber 7750 chronografenuurwerk.

Het ontwerp van de Certina DS Podium Valjoux chronograaf is gericht op afleesbaarheid en functionaliteit; van de kastgrootte (42 millimeter) tot de chronograaftellers en de forse zwaardvormige en lichtgevende wijzers. Daarnaast contrasteren de opgelegde Arabische cijfers en facetgeslepen indexen van zwart nikkel prachtige met de zilverachtige wijzerplaat met zonnestraalmotief. De lijnen rondom de verzonken subwijzerplaten en de dag en datumaanduiding dragen bij aan de nauwkeurige afleesbaarheid en niet te vergeten aan het dynamische ontwerp van deze chronograaf.


Certina DS Podium Valjoux chronograaf Het horloge vormt met de geborstelde 316L roestvrijstalen kast (met ontspiegeld saffier glas en saffierglazen zichtbodem), de bandaanzetten, kroon en chronograaf drukkers een spannend samenspel van vlakken en belijningen en is een perfecte match bij een colbert, maar ook een polo of stoer leren jack. Dankzij Certina’s DS Double Security system is het waterdicht is tot 100 meter.


De Certina DS Podium Valjoux chronograaf kost ? 1.135,- met een leren band of ? 1.150,- met een stalen band. Er is ook een model met een zwarte wijzerplaat met gepolijste cijfers, wijzers en indexen. Deze versie heeft rode chronograafwijzers voor de 12-uren en 30-minuten. Zie voor meer informatie over Certina en verkooppunten www.certina.com.