De DS Podium Valgranges Automatic is terug van weggeweest, nu met een fraaie antracietgrijze wijzerplaat, in een mannelijke, 44 millimeter brede stalen kast. Deze nieuwe automaat heeft bovendien het grensverleggende Valgranges- chronografenuurwerk (uit de ETA stal) weer in zich, speciaal ontwikkeld voor grotere horloges. Certina brengt hiermee de beste technologie en schitterende vormgeving samen volgens de traditie van het merk.

De nieuwe DS Podium Valgranges heeft het smaakvolle Podium design in een compositie van harmonieuze materialen en afwerking. De geborstelde stalen kast heeft een contrasterend gepolijste stalen lunet met tachymeterschaal, waarmee gemiddelde snelheden kunnen worden gemeten. Achter het saffierglazen horlogeglas, met aan twee zijden antireflectieve coating, bevindt zich de nieuwe donkergrijze wijzerplaat met drie tellers voor het registreren van (halve) uren en 30 minuten (chrono), en een gewone secondewijzer. De grote centrale secondewijzer van de chronograaf is gemakkelijk te herkennen door de helder rode kleur en de uren- en minutenwijzer zijn behandeld met Super-Luminova voor uitstekende afleesbaarheid onder alle omstandigheden.


Certina DS Podium Valgranges Automatic


De nieuwe Certina DS Podium Valgranges Automatic is waterdicht tot 100 meter door Certina’s beroemde DS concept. Het horloge heeft een transparante bodem waardoor het Valgranges uurwerk te bezichtigen is. De DS Podium Automatic Chrono wordt geleverd met een bruin lederen band met een vouwgesp en heeft een verkoopprijs van ? 1.475,-.


Zie voor meer informatie en nieuws over Certina Horloge.info/Certina en www.certina.com.