Trendsetter Swatch laat met de presentatie van de New Gent Coloured Collection en de Zebra horloges uit de Animal Collection zien wat ons voor het voorjaar te wachten staat: kleuren die nog meer spetteren en contrasten die nog meer opvallen dan vorig voorjaar.

De 41 millimeter grote New Gent collectie, die eind vorig jaar werd geïntroduceerd, is een enorm succes. Mannen en vrouwen lopen met de trendy horloges weg en nu het voorjaar zich aandient en de kleuren weer scherper worden, zijn de nieuwe New Gent modellen van harte welkom. De kasten en silicone rubberen banden zijn er in modekleuren roze, kobaltblauw, turquoise, limegroen en oranje met wijzerplaten met zonnestraalmotief en contrasterende indexen en dag/datumaanduidingen.


klik aan voor een grotere afbeelding van de New Gent Coloured Collection


Van links naar rechts: De Swatch Turquoise Rebel (SUOL700), Pink Rebel (referentie SUOP700), Lime Rebel (SUOL702), Pumpkin Rebel (SUOO700) en Cobalt Rebel (SUON701). De New gent Coloured Collection kost ? 50,-.


Ook de nieuwe dierlijke collectie met Zebra print in Gent Original uitvoering knalt haast van de pols, de contrastrijke silicone rubberen band met zebraprint houdt het felgekleurde plastic klokje echter tegen. In oranje, blauw, roze, groen en geel is het 34 millimeter brede horloge geheel kleurecht, tot de wijzerplaat en wijzers aan toe.


klik aan voor een grotere afbeelding van de Swatch Zebra horloges


Van links naar rechts: Orange Zeb (referenttie GO107), Blue Zeb (GL115), Pink Zeb (GR157), Green Zeb (GG210) en Yellow Zeb (GJ131). De Gent Originals uit de Animal Collection kosten ? 45,-.


Zie voor meer informatie en nieuws over Swatch Horloge.info/Swatch en www.swatch.com.