Altijd ?bij de tijd? ? dat is het nieuwe, radiogestuurde horloge van Casio uit de Lineage serie, de LIW-M1100DB-1AER. Het slanke herenhorloge met de moeilijke naam, heeft een beschaafd en tegelijkertijd krachtig design.

De Casio LIW-M1100DB-1AER biedt een combinatie van klassieke elementen en moderne vormen en functies. Dankzij de Multiband 6-radiotechnologie past het horloge automatisch de tijd aan in grote delen van Europa, de Verenigde Staten, Japan en China. Ook zorgt dit er voor dat het horloge een eeuwigdurende kalender heeft: het toont altijd de juiste dag en datum, ook tijdens schrikkeljaren. Daarnaast is het horloge milieuvriendelijk. Het is uitgerust met een Tough Solar zonnecel, die de lithiumbatterij in het horloge oplaadt wanneer het horloge in aanraking komt met een lichtbron. De batterij hoeft nooit vervangen te worden.


De roestvrijstalen kast (diameter: 43,7 millimeter) en band staan in mooi contrast met de zwarte, analoge wijzerplaat. In de geïoniseerde zwarte lunet rond het saffierglas staan in zilver de afkortingen van de namen van belangrijke wereldsteden, die ook geprogrammeerd in zijn de geïntegreerde wereldklok.


De Casio LIW-M1100DB-1AER is vanaf deze maand verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van ? 399,- Voor meer informatie zie http://www.casio.nl/.