Bulgari Bulgari Lady, 40 jaar Italiaanse tijdloosheid

Een tijdloos model worden kost tijd. Bulgari lanceerde in 1977 het – what’s in a name- Bulgari Bulgari dameshorloge en sindsdien is het een niet meer weg te denken succesmodel van het huis.

Nog altijd heeft het model, dankzij het bescheiden formaat en de paarlemoeren wijzerplaat iets van de Italiaanse high society sfeer van de late jaren 70. Gelijktijdig draagt het model, met twee maal het logo in de bezel gegraveerd, een stoer statement uit. Niet in de laatste plaats omdat het horloge gecombineerd wordt met opvallende kleuren voor de band. De Bulgari Bulgari Lady is het best te typeren alse en combinatie tussen een aantrekkelijk modeaccessoire en een vrouwelijk, acuraat en tijdloos horloge.

BVLGARI BVLGARI LADY

BVLGARI BVLGARI LADY

Er is keus uit drie maten voor de kast; 26, 33 en 37 mm, elk leverbaar in staal, 18 karaat rosé goud of een combinatie daarvan. De kroon is gegraveerd met het dubble merk logo en voorzien van een roze cabochon. De wijzerplaatjes zijn vervaardigd van wit paarlemoer en zijn voorzien van diamanten indexen. Naast de paarlemoer versie is er keus uit een satijn geborste, bruin gelakt model. De 37 en 33 mm versies worden aangedreven door het mechanische autmatisch uurwerk B77 dat een gangreserve heeft van 42 uur. Het kleinste model, diameter 26 mm heeft een quartz uurwerk. BVLGARI BVLGARI LADY

BVLGARI BVLGARI LADY 102744

BVLGARI BVLGARI LADY 102744

De modellen zijn waterbestendig tot 30 meter en uitgerust met een makkelijk wisselbare alligator band die sluit met een stalen of 18 karaat roségouden gesp. Het resultaat is een speelse manier om het vrouwelijk horloge te benaderen, op een typerende Bulgari manier; fris, charmant en onmiskenbaar Italiaans.

 

Prijs: vanaf € 6500,-

Meer informatie: Bulgari.com