De Chronomat die in 2009 op de markt kwam met het eerste door Breitling geheel zelf ontwikkelde en gebouwde chronografenuurwerk (kaliber 01), baarde bij de lancering opzien. Nu de opwinding rond het manufactuur uurwerk wat is afgenomen, introduceert Breitling een nieuw model: de Breitling Chronomat 01 ?Diamondworks?.

Dit sprankelende nieuwe model, dat in wit- en roségoud uitkomt, heeft een originele opzet qua diamantzetting. Om het stoere karakter van het horloge niet te verliezen onder de vele diamanten, is de indexering van de bezel onveranderd voorzien van de typische becijfering. De ruimte daaromheen is opgevuld met steeds 3 rijtjes kleinere briljanten, terwijl de posities van de 15, 30 en 45 minuten op de bezel zijn ingenomen door 4 grotere diamanten. Ook de opgelegde urenindexeringen op de parelmoeren wijzerplaat hebben steeds twee diamanten.


Breitling Chronomat 01 Diamondworks in rosé goudEr is een tweede uitvoering van de Chronomat 01 Diamondworks, waarbij ook de bandaanzetten zijn bezet met diamanten. Alles bij elkaar resulteert het in een fonkelend horloge met een buitengewoon uurwerk in de warme gloed van rosé goud of het discrete raffinement van wit goud.


Voor meer informatie over de horloges kunt u contact opnemen met Breitling importeur M. Koster en Zonen via www.mkosterenzonen.nl. Voor meer informatie over Breitling zie Horloge.info/Breitling en www.breitling.com.