Horlogehuis Blancpain viert zijn 275e verjaardag en wil daarom een tentoonstelling organiseren rondom het paradepaardje Fifty Fathoms. Maar er ontbreken nog belangrijke schakels in de chronologische collectie van het horloge dat voor het eerst in 1953 op de markt kwam. Dus Blancpain roept eigenaren van vintage Fifty's op zich te melden, zodat ontbrekende exemplaren tijdelijk kunnen worden geleend voor de tentoonstelling.

Als u een vintage exemplaar van een Fifty Fathoms heeft en u bent bereid deze tijdelijk aan Blancpain uit te lenen, kunt u uw horloge opgeven om te worden geselecteerd voor de tentoonstelling. Bent u vervolgens een gelukkige geselecteerde, dan wordt u rijkelijk beloond met:  • een Blancpain ?275th  Anniversary? limited edition ?Swiss Kubik? watchwinder.

  • deelname aan een fotowedstrijd over Fifty Fathoms, waarbij u kans maakt een Fifty Fathoms ?Tribute? te winnen, een horloge dat tijdens de laatste Baselworld werd gepresenteerd.

  • een officieel certificaat van echtheid, dat door Blancpain zal worden opgesteld.

  • een uitnodiging voor een speciaal diner dat gehouden zal worden in Parijs.

In ruil voor deze beloningen moet u wel 3 maanden lang afstand doen van uw horloge; eventueel zelfs langer, als uw horloge mee mag naar een tentoonstelling in China. Ook moet u Blancpain toestemming geven het horloge te fotograferen en de foto?s eeuwig rechtenvrij te mogen gebruiken.
 
U kunt uw exemplaar opgeven door een email te sturen naar caroline.moser@blancpain.com. Uiterste inzenddatum is 20 oktober 2010. In uw email dient u twee digitale foto?s mee te sturen (max 500 kb per foto); één van de voorkant en één van de achterkant van uw Fifty. Ook alle informatie die u over uw horloge hebt (datum van aanschaf, technische informatie, accessoires, garanties etc.) graag meesturen. Daarnaast natuurlijk uw NAW gegevens en telefoonnummer vermelden.


Als Blancpain uw horloge uitkiest voor de tentoonstelling zullen ze contact met u opnemen en alles rondom de verzending (en verzekering) voor hun rekening nemen. Zie voor meer nieuws en info over Blancpain Horloge.info/Blancpain of kijk op www.blancpain.com.


Met dank aan Paul Dezentjé @ Bright.nl