De Franse luchtmacht is voortaan uitgerust met Bell&Ross ?Instrument BR 03 Type Aviation?. Het eerste exemplaar werd eind oktober tijdens een officiële ceremonie overhandigd aan de Stafchef van de Franse luchtmacht. Een commerciële collectie voor het publiek volgt waarschijnlijk deze maand.

Generaal Stephan Abrial, Stafchef van de Franse luchtmacht heeft Bell&Ross persoonlijk benaderd voor twee speciale limited edition versies, beide in een oplage 250 stuks. Het gaat om een uitvoering in staal en in staal met carbon afwerking. Doel: een symbolisch en functioneel horloge, dat naadloos aansluit bij de specifieke wensen en eisen van de Franse gevechtsvliegers.


Instrument BR 03 Type Aviation is een professioneel horloge, ontworpen om de piloot onder alle omstandigheden van dienst te zijn. Afleesbaarheid (zowel digitaal als analoog), precisie, het quartz-uurwerk en functionaliteit (multifunctie), de draaibare lunet en waterdichtheid tot 100 meter zijn voor de Fransen de belangrijkste eigenschappen van het professionele horloge. Voor deze gelegenheid is het uitgevoerd met het logo van de Franse luchtmacht.