Bell & Ross blijft zijn wortels uit de luchtvaart trouw en brengt een nieuwe, kleinere en plattere versie van het beroemde model BR 01: de BR S in 39 mm. De afmetingen zijn aangepast aan het dagelijks gebruik en vormen een ergonomische horlogekast met opvallend plat profiel. Dit alles in het verlengde van de vier basisprincipes van Bell & Ross: leesbaarheid, functionaliteit, precisie en waterdichtheid. En de mode, want platter en kleiner is in ? dus terecht strakker, smaller en slimmer.

Het horloge is er in twee opvallende varianten: de Heritage en de Steel. De Bell & Ross BR S Heritage heeft lichtgevende wijzers en cijfers die met opzet wat gelig zijn gemaakt, om het horloge een vintage uitstraling te geven die hoort bij de cockpitinstrumenten van weleer. Het horloge verrast door de matzwarte keramische kast met daaraan een band van natuurlijk kalfsleer, die door de levensstijl van de drager een unieke kleur zal krijgen.
Bell & Ross BR S SteelDe Bell & Ross BR S Steel heeft een geborsteld stalen kast met satijnen afwerking en een horlogeband van buigzaam rubber. De beroemde 4 schroeven sieren natuurlijk de hoeken van de kast en de lichtgevende witte indexen zorgen voor optimale afleesbaarheid ? ook in het donker.


Beide horloges zijn voorzien van antireflectief saffier glas en een Zwitsers quartz uurwerk. De Bell & Ross BR S Steel kost ? 1.500,- en de Bell & Ross BR S Heritage ? 1.990,-. Kijk op Horloge.info/Bell  & Ross voor meer nieuws een informatie over het merk, of bezoek www.bellross.com.