Afgelopen zaterdag is tijdens het Cure for Cancer gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk een veiling gehouden waarvan de opbrengsten volledig ten goede kwam aan onderzoek naar en bestrijding van prostaat- en nierkanker. Christiaan van der Klaauw had het eerste exemplaar van de nieuwe uitvoering van zijn horlogemodel Ariadne gedoneerd.

De Ariadne, één van de bekendste creaties van Van der Klaauw, is een chronograaf waarop behalve de tijd, dag, datum en maand ook de maanfase zichtbaar is. De nieuwe uitvoering is voorzien van de nieuw ontworpen wijzerplaat, waarop de zilverkleurige ?Klauwen Zon? is aangebracht ? het nieuwe logo van Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches. Onder de deskundige leiding van Jop Ubbens, directeur van veilinghuis Christie?s, werd het horloge geveild voor het astronomische bedrag van ? 38.000,-. De hele veiling was een groot succes en bracht in totaal ? 562.000,- op. Zie voor mee informatie over Cure for Cancer en het gala www.cureforcancergala.nl.


Voor meer informatie en nieuws over Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches kunt u kijken op Horloge.info/Christiaan van der Klaauw of www.klaauw.com.