De Vlaamse regisseur Erik van Looy ? die zowel nationaal als internationaal bekendheid verwierf met films als ?Loft? en ?De zaak Alzheimer? ? is het nieuwe boegbeeld van Omega in België. Hij volgt hiermee atlete Kim Gevaert op en Omega kiest voor een grote naam uit de film- en televisiewereld.

Van Looy maakte met ?Loft? (2008) de meest succesvolle Belgische film ooit en overtrof daarmee zijn andere hitfilm ?De zaak Alzheimer? uit 2003. Hij schreef ook mee aan het scenario voor het vervolg van ?De zaak Alzheimer?: ?Dossier K?. Deze film kwam vorig jaar uit, opnieuw met veel bijval van publiek en critici. Voor Erik van Looy zijn deze successen de bekroning van een lange carrière waarin hij zonder opgeven grenzen blijft verleggen. Die drive vindt hij ook terug bij Omega, een merk dat zich onderscheidt door precisie, volharding en tijdloze klasse.


?Erik vertolkt in zijn werk en in zijn leven een visie die sterk aansluit bij onze waarden?, vertelt Eric Vanderhoeven ? Brand Manager Omega België en Luxemburg. ?Hij houdt van uitdagingen en streeft naar uitmuntendheid. Wij zijn vereerd dat Erik met Omega wil samenwerken en we hopen dat zijn nieuwe Omega Seamaster PloProf hem als een trouwe bondgenoot zal helpen om zijn deadlines nog scherper te timen!?.


Behalve als regisseur is Erik Van Looy de voorbije jaren ook heel populair geworden als een opvallende televisiepersoonlijkheid. Hij voerde ludieke gesprekken met Hollywoodsterren voor ?De laatste show? en veroverde de harten van de kijkers als presentator van de immens populaire quiz ?de slimste mens ter wereld?. Momenteel bereidt hij ?de allerslimste mens ter wereld? voor, waarin de beste kandidaten uit de vorige seizoenen nog één keer zullen terugkeren.


Verder werkt hij aan een nieuwe filmthriller met als titel ?De premier? en is hij nauw betrokken bij de plannen voor een Amerikaanse remake van de kaskraker ?Loft?. Waar vindt hij de tijd?


Zie voor meer nieuws en informatie over Omega Horloge.info/Omega en www. omegawatches.com.