Gisteravond werd tijdens een drukbezochte ?Launch Party? de opening van de eerste officieel erkende online merkenjuwelier van Nederland gevierd. In het Diamant Museum Amsterdam gaf Alon Ben-Joseph, CEO van de Ace Juweliers Groep, het startschot voor de e-boutique van de gerenommeerde Amsterdamse juwelier.

Vanaf vandaag zijn via Acejewelers.com horloges en sieraden van topmerken als IWC, Baume & Mercier, Omega en Gucci ? en daarnaast tal van modemerken ? gegarandeerd veilig online te bestellen. Voor alle horloges en juwelen die via de website direct online te koop zijn, heeft de juwelier officieel toestemming van de betreffende merken, zodat de normale garantie- en servicevoorwaarden gewaarborgd zijn. Dit is voor veel merken een primeur (voor Nederland maar in veel gevallen ook voor Europa), daar deze merken tot nog toe erg terughoudend waren hun producten door hun officiële dealers online te laten verkopen. Met de opening van de website lijkt de Ace Juweliers Groep deze ban definitief te hebben gebroken.


navigatie op Acejewelers.com is overzichtelijkOp Acejewelers.com heeft de juwelier o.a. de Europese primeur voor de online verkoop van Gucci horloges en sieraden. Andere topmerken die de e-juwelier presenteert, zijn horlogemerken als Oris, Longines, Rado en TAG Heuer. Ace Juweliers is verder exclusief distributeur in Europa voor de horloges van Itay Noy.


Het online assortiment is compleet, de makkelijk navigeerbare en overzichtelijke site toont het hele assortiment van de gevoerde merken, dus de geïnteresseerde kijker kan zich rustig oriënteren alvorens een methode van aankoop te kiezen. De horloges en juwelen kunnen grotendeels direct online worden gekocht, sommige merken moeten nog telefonisch, per mail of in de winkel worden besteld. Interactie met de consument blijft voor de juwelier de eerste prioriteit.
De praktische online Ace Adviseur geeft verder advies en suggesties over merken en modellen op basis van de wensen die de consument zelf invoert.


de familie Ben-JosephAce Juweliers Groep, van de familie Ben-Joseph, is sinds 1975 een van de bekendste juweliers van Amsterdam en geautoriseerd dealer van grote merken als Breitling, Omega, TAG Heuer en IWC. De groep bestaat uit drie filialen. Een daarvan is gevestigd in een van de oudste juwelierszaken van de stad: Ace & Spyer, op de hoek van het Koningsplein en de Bloemenmarkt. Op de locatie van Ace & Dik in de Van Baerlestraat is al ruim 70 jaar een juwelierszaak gevestigd. Ook in de Leidsestraat zit een vestiging: Ace Juweliers, waar vooral trendy merken zoals TiSento en Armani gevoerd worden en er een exclusieve Dolce & Gabbana Corner is.