Voor het elfde jaar op rij zal IWC Schaffhausen een buitengewoon en uniek stuk veilen voor een goed doel. Dit jaar gaat de Fliegeruhr UTC Edition Antoine de Saint Exupéry in platina onder de hamer van 8 tot en met 14 december 2008. De opbrengst van deze traditionele internetveiling zal gedoneerd worden aan ?SIPAR?, een organisatie voor internationale solidariteit in Cambodja.

De unieke platina versie van de Fliegeruhr UTC Edition Antoine de Saint Exupéry (referentie 3261) zal zeker voor veel interesse zorgen. Voor horlogeliefhebbers met een affectie voor de piloot, auteur en avonturier Antoine de Saint Exupéry, is deze veiling een eenmalige kans om eigenaar te worden van dit buitengewone eerbetoon aan de beroemde Fransman. kastbodem van de IWC Fliegeruhr UTC Edition Antoine de Saint Exupéry in platinaDe speciale uitgave zal worden geveild in combinatie met een engelse editie van het boek “Terre des Hommes” (“Wind, Sand and Stars”), gesigneerd door de auteur.
 
Gedetailleerde informatie over hoe de veiling gehouden zal worden, over hoe u hier aan mee kunt doen en over dit unieke lot, kunt u vinden in de ?Member Area? op IWC.com. Deze website is sinds kort in 8 verschillende taal versies te bezoeken (helaas niet in het Nederlands). Door het plaatsen van het hoogste bod kunt u in het bezit komen van een gezocht stuk uit de geschiedenis van IWC terwijl u ?SIPAR? steunt in hun strijd tegen analfabetisme in Cambodja door het uitgeven van kinderboeken en het openen van bibliotheken in scholen.