Vanwege de positieve reacties en het grote succes van de kalender van afgelopen jaar geeft "Sinn Specialuhren zu Frankfurt am Main" ook voor 2009 weer een horlogekalender uit. De kalender bestaat uit 12 foto?s waarop Sinn horloges op buitengewone wijze, maar wel atmosferisch correct, gepresenteerd worden.

De hoogwaardige kalender heeft een afmeting van 48 bij 59 cm, heeft 14 pagina?s en een calendarium in het Duits en Engels. De kalender is voor 38 euro (exclusief verzendkosten) direct bij Sinn te bestellen en zal begin november worden geleverd. Zie voor de contactgegevens de website van Sinn.


Let op, inzenden is niet meer mogelijk, de kalender is verloot.


Horloge.info heeft alvast beslag kunnen leggen op één van deze prachtige kalenders. Wilt u in aanmerking komen dit exemplaar te winnen, stuurt u dan een email naar info@horloge.info met als onderwerp “Sinn Kalender” en als inhoud het antwoord op de volgende vraag: Welk horloge van Sinn staat er afgebeeld op de foto bij dit artikel?
Vergeet niet in uw email ook uw naam en adresgegevens te vermelden. Uw n.a.w. gegevens zullen na de verloting worden weggegooid en niet aan derden worden verstrekt.


Wij zullen in de eerste week van november uit de juiste inzenders door middel van loting een winnaar trekken. Mocht u op 10 november nog niets van ons hebben gehoord kunt u er van uitgaan dat u niet gewonnen heeft. U kunt de kalender dan via Sinn alsnog (tegen betaling) bestellen.