Hoewel het een van Girard-Perregaux?s klassiekers is, blijft de WW.TC chronograaf qua design bij de tijd. De presentatie van de nieuwe Girard-Perregaux WW.TC Chronograph toont een technisch vooruitstrevend en praktisch horloge, waarvan de wijzerplaat zeer goed vormgegeven is en voorzien van een bijzonder fraai contrast.

Optimale afleesbaarheid is een van de sterkste punten van het wereldtijden horloge van Girard-Perregaux ? iets wat bij een horloge dat niet alleen tijd weergeeft, maar ook beschikt over weergave van alle tijdzones, een chronograaf, datum en dag en nacht indicatie, van cruciaal belang is. De uitstekende afleesbaarheid is bereikt door een goed doordachte opmaak van de wijzerplaat, buitengewoon sterke contrasten en optimale accentuering van wijzerplaatdetails.


De Girard-Perregaux WW.TC Chronograph is gemaakt van staal en meet 43 millimeter. Het horloge beschikt over het automatische manufactuur kaliber GP033C0 uurwerk, met een gangreserve van minimaal 46 uur, dat door de saffierglazen zichtbodem te bewonderen is. Om de afleesbaarheid van de wijzerplaat nog verder te optimaliseren, is het gebolde saffierglas erboven voorzien van antireflectieve coating.


Girard-Perregaux WW.TC Chronograph (ref. 49805-11-153-BA6A)


De Girard-Perregaux WW.TC Chronograph (ref. 49805-11-153-BA6A) kost ? 13.200,-. Kijk op Girard-Perregaux.com voor meer informatie over het merk en verkooppunten.