Nomos presenteert twee nieuwe wijzerplaatkleuren voor de populaire Zürich collectie: donkerblauw en bruin. En niet zo maar donkerblauw en bruin ? bijzonder diep donkerblauw en bruin, verkregen doordat er een laagje goud onder de kleur is aangebracht, die door de speling van het licht met het zonnestraalmotief op prachtige wijze naar voren komt.

Bruin, maar vooral donkerblauw waren tijdens Baselworld de modekleuren van dit jaar. Toch zijn de Zürich ?blaugold? en ?braungold? tijdloos. Het voor de horlogemakers uit de ijzerertsgebergtes rond Glashütte typische zonnestraal motief van de wijzerplaat, in combinatie met de door Hannes Wettstein ontworpen stalen kast, maken dat de horloges passend zijn voor elke gelegenheid. De horloges zijn voorzien van het door Nomos zelf ontwikkelde automatische Epsilon uurwerk, dat bekend staat om de goede gangwaarden en gangreserve.


Nomos Glashütte Zürich in blaugold en braungold


De kleur van de nieuwe modellen van Nomos zijn zo diep, dat ze op een foto eigenlijk niet goed te tonen zijn. Wilt u ze in het echt zien, kunt u ze vanaf nu bij de verkoopunten gaan bekijken. De winkelverkoopprijs van de horloges is ? 2.960,-. Zie voor meer informatie en nieuws over het Duitse horlogemerk Horloge.info/Nomos en bezoek Nomos-Glashuette.com.