De Combat SUB is een model uit een van de meest bekende collecties van het Zwitserse horlogemerk Glycine. Combat horloges wordt geroemd om de betrouwbaarheid en kwaliteit. Glycine presenteert nu een aantal modellen in geheel nieuwe kleurstellingen, zonder de robuuste uitstraling van de Combat aan te tasten ? en een Golden Eye en Stealth uitvoering.

De stevige bouw van een Combat SUB geeft het primaire doel van de horloges weer: duiken. Ze zijn gemaakt van staal en hebben een geschroefde kastbodem en kroon (die door kroonbeschermers wordt omschoudert) waardoor de Combat SUB tot een waterdruk van 20 atmosfeer waterdicht is. Het krasvaste saffierglas, het ongecompliceerde design en de lichtgevende elementen op wijzerplaat en wijzers zorgen daarnaast voor optimale afleesbaarheid ? ook op grote diepte.
De emblematische bezel (duikring) van de Combat SUB is er nu ook in blauw, groen en bruin. De nieuwe kleuren geven de horloges de uitstraling van een klassiek duikhorloge en aan de kast, met een diameter van 42 millimeter, komen naar keuze een rubberen, canvas of stalen band.


Glycine Combat SUB Golden Eye


De highlights van de nieuwe collectie zijn echter de twee nieuwe modellen met PVD gecoate kast, genaamd Stealth en Golden Eye. De bijna sinistere Combat Sub Stealth overtuigd door de zwarte wijzerplaat met grijze indexen en wijzers, die ook in het donker uitstekend afleesbaar zijn. Het horloge komt aan een stoere canvas NATO band. De Golden Eye is voorzien van een kroon en duikring die zijn gemaakt van 5N rosé goud, waardoor het model een chique touch heeft.


Glycine Combat SUB Stealth


Glycine?s Combat SUB horloges hebben intern het betrouwbaar automatisch ETA 2824 uurwerk. De horloges variëren qua prijs van ? 685,- tot ? 835,-. Kijk op Horloge.info/Glycine voor meer nieuws en informatie of bezoek Glycine-Watch.ch. De nieuwe importeur van Glycine in de Benelux in Triple J (GlycineWatches.nl).