Dit weekend zal de tweede editie van Neerlands enige publieks-horlogebeurs in Kasteel De Hoogenweerth te Maastricht gehouden worden. Tijdens Watch 2009 ? waar u via Horloge.info met korting naar binnen mag! ? kan de horlogeliefhebber onder het genot van een hapje en een drankje de collecties van rond 30 horlogemerken (waaronder vier merken uit Nederland!) bewonderen. Ook zijn er lezingen, voor de dames is er een speciale Luxury Corner en er zullen een paar echte nieuwtjes te zien zijn.

de Antero van Rainer NienaberZo toont Rainer Nienaber voor het eerst zijn Antero, ?het pure horloge?, waarvan de wijzer (voor zowel uren als minuten) over de secondewijzer bij 9 uur heen springt om het zicht daarop niet te belemmeren. Nomos, de Duitse manufactuur uit Glashütte, zal haar eerste volledig Nederlandstalige catalogus, vol wetenswaardigheden en natuurlijk de complete collectie, aan geïnteresseerden aanbieden. Aanwezig op de beurs is ook Tempvs Compvtare, het nieuwe Zwitserse merk met een ecologische inborst, dat voor het eerst het indrukwekkende duikhorloge ?SharkWatcher? aan het publiek zal presenteren. Ook zal LIP, dat juist haar comeback op de Nederlandse en Belgische markt heeft gemaakt, aanwezig zijn met een groot deel van de hernieuwde collectie.


de Nederlandstalige catalogus van NomosTill Lottermann, meester-uurwerkmaker van de Blancier Manufacture Lottermann & Söhne uit het Duitse Mannheim, zal gedurende het weekeinde lezingen horlogetechniek verzorgen. Lottermann brengt u op de hoogte van wat u van de nieuwe, door Blancier georganiseerde horlogeseminars kunt verwachten. Ook Michael Clerizo, auteur van het boek ?Master of Contemporary Watchmaking?, verzorgt lezingen.


Onder de aanwezige horlogemerken bevinden zich natuurlijk vrijwel alle Nederlandse horlogemerken. Christiaan van der Klaauw, Pellikaan Timing, R.O.1 Roland Oostwegel en Van Ree laten zien dat de Nederlandse horloge industrie flink aan de weg timmert.


Tempvs Compvtare "SharkWatcher"Nieuw dit jaar is een aparte stijlkamer, speciaal voor de dames. Ook hier staat vakmanschap en exclusiviteit voorop, met exclusieve accessoires als schoenen, tassen, hoeden, enzovoorts.


Via Horloge.info kunt u Watch2009 extra voordelig bezoeken!
Als u bij uw bezoek aan de beurs vermeldt dat u via Horloge.info bent gekomen, krijgt u ? 10,- korting en kost uw entreebewijs slechts ? 15,- (inclusief hapjes en drankjes)!


Alle exposanten tijdens Watch2009:
Anonimo, Archimede, Arctos, Aristo, Azimuth, Benzinger, Blancier, Christiaan van der Klaauw, Defakto, D. Dornblüth & Sohn, Favre-Leuba, Genesis, Glycine, Limes, Linde Werdelin, LIP, Meistersinger, Montres de Luxe Milano, Nomos Glashütte, Pellikaan Timing, Rainer Nienaber, R.O.1 Roland Oostwegel, Steffen, Stowa, Tempvs Compvtare, Van Ree en Vollmer.


Watch2009:
Zaterdag 14 en zondag 15 november 2009 van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Adres:
Kasteel De Hoogenweerth
Hoge Weerd 2
6229 AM Maastricht