Op zaterdag 6 en zondag 7 december vindt in Maastricht de eerste horlogebeurs in Nederland plaats waar onafhankelijke en innovatieve horlogemakers zich zullen presenteren. Bezoekers krijgen de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de horlogemakers zelf en hun meest actuele producten. Een walhalla voor de ware horlogeliefhebber en ?kenner.

?Een evenement als dit, puur gericht op onafhankelijke horlogemerken, ontbrak nog in de Benelux, en misschien wel in Europa?, aldus Ernie Romers van Watchuseek.com, één van de initiatiefnemers. ?Een beurs waar het pure vakmanschap op de eerste plaats staat en waar ruimte is voor onafhankelijke producenten om hun enthousiasme over te brengen op de ware liefhebber. Daar draait het om bijWatch2008?.


Kasteel De Hoogenweerth in MaastrichtNiet voor niets is gekozen voor kasteel De Hoogenweerth in Maastricht: de uitstraling, de allure en zeker ook de internationale bereikbaarheid is zeer belangrijk volgens de initiatiefnemers.


Verschillende merken hebben al aangegeven deel te willen nemen aan de beurs: ACE, Anonimo, Archimede, Aristo Vollmer, Blancier, Dornblüth und Söhne, Cyclos, Fifth Avenue, Golay Spierer, Hentschel Hamburg, Limes, Jörg Schauer / Stowa, JS Watch co., Kadloo, Kremke Watch Co., Kudoke, Marcello C., MKII Corp., Pierre Junod, Pita, Rainer Nienaber, Steffen, Svend Andersen, Thomas Ninchritz en Quadtec. Daarnaast zullen verschillende lezingen en workshops gegeven worden.


De toegangsprijs bedraagt ? 35,-, inclusief drankjes en hapjes. Tot 1 oktober geldt een vroegboekprijs van ? 25,-. Voor meer informatie en inschrijven zie www.watch2008.nl