Op zondag 25 mei is de tweede horlogeveiling van Bobb's Heritage gehouden. Ondanks dat de opkomst minder was dan de eerste veiling in 2007 was de organisatie zeer tevreden, de bezoekers bleken gericht te komen voor de door hen geselecteerde horloges.

Gezien het aantal biedformulieren dat voor de veiling werd ontvangen is de functie van de website voor Bobb’s Heritage duidelijk aangetoond en uiterst handig gebleken. Men is tevreden met het verkochte aantal horloges en de daarbij behorende resultaten. Hierdoor is de organistie gebleken dat er een basis is voor een horlogeveiling zoals ze die in gedachten hebben: een gezellig en sfeervol evenement met een verscheidenheid aan betaalbare polshorloges.

Voor mensen die de veiling gemist hebben is het mogelijk via de aftersales afdeling van Bobb’s Heritage toch nog in het bezit te komen van het horloge in kwestie, als het niet tijdens de veiling is verkocht. De mogelijkheid bestaat om tot 10 werkdagen na de veiling alsnog een bod uit te brengen via de organisatie. Mocht de eigenaar overeenstemmen met de geboden prijs kan het horloge alsnog van eigenaar wisselen.

De volgende veiling van Bobb’s Heritage staat gepland voor 14 december van dit jaar.