Het Nederlandse horlogemerk TW Steel is uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd met groot succes wordt verkocht. Of je nu in Australië of Zuid-Afrika bent, je komt het merk tegen bij de juwelier. Voor de lancering van de nieuwste toevoeging aan de Canteen style collectie, de collectie waarmee het succes voor het merk begon, heeft TW Steel besloten de eerste oplage dicht bij huis te houden.

De TW 869 is het nieuwste model, dat laat zien dat er nog veel mogelijk is met de collectie waarin het DNA van TW Steel is ontstaan. Het horloge heeft de voor het merk emblematische übergrote van 50 millimeter, dit keer met een zwarte PVD coating en een reliëf wijzerplaat met gele accenten. Omdat bij dit model de bandaanzetten verder uit elkaar staan, waardoor er een 24 millimeter brede band aan past, heeft het horloge een extra krachtige uitstraling.
 
Op de stalen kast zit gehard mineraal glas en erin een Miyota OS21 chronograven uurwerk met datumaanduiding. De TW 869 is tot 100 meter waterdicht en heeft een adviesprijs van ? 329,-. Het horloge zal eind september worden uitgeleverd aan de winkels. Gezien de beperkte oplage is reserveren bij uw locale verkoper verstandig.


Kijk voor meer nieuw en informatie over TW Steel horloges op Horloge.info/TW Steel of www.twsteel.com.