Tim Coronel finishte19 januari in Santiago (Chili) om voor de 6e keer de Dakar Rally geheel uit te hebben gereden. Een bijzondere prestatie. Ook dit jaar heeft TW Steel een Limited Edition gewijd aan de prestatie van de Nederlander. En mocht u denken dat dat wat laat is nu de rally al voorbij is, dan heeft u het mis: het horloge komt met het spannende dagboek dat Tim heeft bijgehouden tijdens de Dakar Rally 2013.

Tim Coronel finishte met zijn buggy als 57ste in een bijzonder sterk deelnemersveld. Ter ere van deze prestatie introduceert TW Steel in samenwerking de Coronel Dakar Limited Edition 2013:  een sportief ?Off Road? horloge met een Miyota OS20 chronografen uurwerk en een kastdiameter van 48 mm. De stalen kast is voorzien van een zwarte titanium PVD coating, waardoor het horloge een krachtige, karaktervolle uitstraling heeft. De opmaakt van de wijzerplaat is in de kleuren van het Maxxis Dakar Team, waar Tim deel van uit maakt en waarvan alle leden de rally geheel wisten uit te rijden.


Klik aan voor een grote afbeelding van de TW Steel TW424 met op de achtergrond Tim Coronel in zijn buggy (foto Willy Weyens)


Er zijn maar 250 exemplaren van het horloge gemaakt. Elk exemplaar heeft op de kastbodem een uniek serienummer en de handtekening van Tim gegraveerd. Bij het horloge zit een speciaal door Tim gesigneerde cap en het spannende dagboek, waarin Tim verhaalt over de bloedstollende belevenissen tijdens de Dakar Rally. De TW Steel Tim Coronel Dakar Limited Edition kost ? 339,-.