De CEO collectie van het Nederlandse horlogemerk TW Steel (The Watch in Steel) krijgt een uitbreiding in de vorm van een stalen model met wit keramische lunet en parelmoeren wijzerplaat. De ?Collection ExtraOrdinary? van TW Steel zijn horloges met een luxe uitstraling, zonder bijbehorend high-end prijskaartje.

De CE1037 en CE1038, zoals de horloge heten, zijn een voortborduursel op de vorig jaar gelanceerde CEO modellen met keramische lunet (lees: TW Steel breidt CEO collectie uit), die zeer populair bleken te zijn. Het verschil met de modellen van vorig jaar is dat deze horloges een parelmoeren wijzerplaat hebben en een 316L blank stalen kast. De kast is weer in de CEO Canteen stijl met de inmiddels beroemde typische kroonkap waardoor, in combinatie met het geharde minerale glas, de horloges tot 100 meter waterdicht zijn.


De horloges hebben een quartz uurwerk met drie wijzers en komen aan een band van Italiaans kwaliteitsleer. De CE1037 heeft een kastdiameter van 45 millimeter en kost ? 359,-. De CE1038 is met 50 millimeter nog wat groter en kost daarom meer: ? 389,-.


Kijk voor meer nieuws en informatie over TW Steel op Horloge.info/TW Steel of www.twsteel.com.