Morten Linde en Jorn Werdelin?s 3-Timer GMT komt in drie nieuwe uitvoeringen op de markt, allen in voor Linde Werdelin gebruikelijke zeer gelimiteerde edities. Waar één een wijzerplaat-kleurvariatie op het bestaande thema is, zijn de andere twee ?Racing? uitvoeringen met sportieve accenten en een speciale gravure op de achterkant.

We kennen de Linde Werdelin 3-Timer GMT serie al met een zilveren en zwarte wijzerplaat, maar nu is er de toevoeging van de groene variant. Het horloge kan 3 verschillende tijdzones aangeven: ?gewoon? via de 3 wijzers, via de GMT wijzer en de indexering op de wijzerplaat en via de GMT wijzer en de tweezijdig draaibare 24 uurs indexering op de lunet. De kast van het horloge meet 46 millimeter en is geschikt om de LW instrumenten ?The Rock? (voor skiërs) en ?The Reef? (voor duikers) te dragen. De 3-Timer met groene wijzerplaat is gelimiteerd tot 22 stuks en kost ? 4.920,-.


klik aan voor een grotete afbeelding van de 3-Timer RacingOngeveer tegelijk komt LW met twee 3-Timer Racing horloges. Qua techniek en mogelijkheden exact hetzelfde als de ?standaard? 3-Timer met zwarte wijzerplaat, maar met aardige kleuraccenten in de lunet, schroeven en band en een gravure van de aanduiding ?Racing? op de kastbodem. Deze horloges zijn ontwikkeld met de Singaporese partner van LW: E?collezione. Er is een rode en een gele versie, beide gelimiteerd tot 9 stuks. De horloges kosten ? 5.280,-.


Neem voor verkoopinformatie in de Benelux contact op met Friederichs. Voor meer informatie over Linde Werdelin zie Horloge.info/Linde Werdelin of LindeWerdelin.com.