Van de steeds groter wordende groep Nederlandse horlogemerken op horlogebeurs Baselworld heeft TW Steel niet alleen de meest opvallende horloges, maar hebben ze ook het meest opvallende paviljoen. Rondom de op de benedenverdieping van het paviljoen geparkeerde Formule 1 auto van Lotus Renault, waar TW Steel sponsor van is, werd de presentatie van de nieuwe collectie grote rechthoekige horloges én de derde plaats van coureur Petrov in de GP van Australië feestelijk gevierd.

De 15 CEO Goliath modellen bezorgen ‘The Watch in Steel’ een collectie die formeler en meer dressy is dan het merk to nu toe kende. De opvallende uitvoering geeft de horloges een wat klassiekere uitstraling, zonder de voor TW Steel emblematische moderne opvallende styling te verliezen. De CEO Goliath horloges hebben een plattere, gebogen kast en een haast naadloze overgang van kast naar band, waardoor de horloges uitermate aangenaam om te pols passen.Kasten zijn er in 37 en 42 mm breed, gemaakt van geborsteld staal ? en er zijn gezandstraalde modellen met PVD roségouden of zwarte coating, die door het accent van de juist gepolijste bezel een statig aanzien krijgen.


De TW Steel CEO Goliath CE3015 - Swiss Made met 144 diamantenHet topstuk uit de Goliath collectie is de CE3015, een ?Swiss Made? uitvoering met een witgouden PVD coating en maar liefst 144 A-grade echte diamanten in de bezel. Het horloge heeft een wit lederen band en een parelmoer kleurige wijzerplaat. In dit horloge zit een Zwitsers Ronda uurwerk, terwijl de ander CEO Goliath modellen over een Japans Miyota uurwerk beschikken.


De TW Steel CEO Goliath horloges zijn per direct in de winkel verkrijgbaar en kosten tussen de ? 299,- en ? 899,- (voor de CE3015). Kijk op Horloge.info/TW-Steel of www.twsteel.com voor meer informatie en nieuws over het merk.