De vorig jaar oktober gelanceerde collectie TW Steel horloges in de (voor het merk) kleine behuizing van 40 millimeter, is een doorslaand succes. Daarom heeft Nederlands grootste horlogemerk de Canteen Style Steel Bracelet collectie uitgebreid met 4 nieuwe modellen. De horloges zijn allen voorzien van een stalen horlogeband en nemen een unieke plaats in binnen de TW Steel collectie.

De 40 millimeter horloges zijn deels bedoeld om meer vrouwen enthousiast te maken voor het horlogemerk, dat groot werd met ?oversized watches?. Maar niet alleen, want modellen als de nieuwe TW304 en TW307 modellen zijn ook bij uitstek geschikt voor mannen die geen pols hebben voor (of zin hebben in) een 45 of zelf 50 millimeter kast. Zo is de TW304 een vrij simpel stalen driewijzer model, met een quartz uurwerk, een zilverkleurige wijzerplaat en datumaanduiding, die op mannen een grote aantrekkingskracht zal hebben. En ook de TW307 (foto boven), met de wat opvallender rosé-goudkleurige stalen kast, de zwarte wijzerplaat en een quartz chronografen uurwerk met datum, is vooral uniseks. Beide zijn voorzien van een stalen band en hebben natuurlijk de Canteen Style typische TW Steel kroonkap.

TW Steel Canteen Style Steel Bracelet horloges - klik aan voor een grotere afbeelding

De twee andere modellen ? de TW305 en TW306 ? zullen door hun elegante bezel vrouwen wel het meest aanspreken. Beide modellen zijn rosé-goudkleurige drie wijzer horloges met datum en een bezel bezet met Zirconia?s. De TW305 heeft een rosé-goudkleurige wijzerplaat en de TW306 een fraai glimmende parelmoeren wijzerplaat en zijn voorzien van een quartz uurwerk.

De Canteen Style Steel Bracelet collectie bestaat door de uitbreiding nu al uit 11 modellen, die qua prijs variëren van ? 299,- tot ? 419,-. Kijk op Horloge.info/TW-Steel voor meer nieuws en informatie en bezoek TWSteel.com.