Het nieuwste horloge van Breitling, de Breitling Avenger Seawolf Blacksteel Code Yellow, geeft haar geheimen prijs in de naam: Avenger vanwege de kracht en compromisloze stevigheid, Seawolf voor de waterbestendigheid tot een druk van 300 BAR (3.000 meter), Blacksteel omdat de kast diep zwart is door een krasvaste behandeling op carbon basis en Code Yellow, dat terugkomt in de details onder het ontspiegelde saffierglas.

De Breitling Avenger Seawolf Blacksteel Code Yellow is een professioneel duikhorloge, dat gemaakt is om de meest extreme omstandigheden te kunnen weerstaan. Het horloge beschikt over een eenzijdig draaibare duikring, een geschroefde kroon met stevige kroonbeschermers, extreem goed afleesbare cijfers en wijzers, extra dik gebold saffier glas en een ventiel om de druk binnen en buiten de kast uit te balanceren.


Breitling Avenger Seawolf Blacksteel Code Yellow


Het Breitling horloge is in een gelimiteerde oplage van (wereldwijd) 1.000 stuks gemaakt. In de 45 millimeter brede kast huist het COSC chronometer gecertificeerde automatische uurwerk kaliber 17. De Breitling Avenger Seawolf Blacksteel Code Yellow komt aan een rubberen Ocean Racer band met vouwsluiting voor ? 4.510,- of met de eveneens rubberen Diver Pro (op de foto) voor ? 3.920,-. Kijk op Horloge.info/Breitling en Breitling.com voor meer nieuws en informatie over het horlogemerk.