Tutti Milano is een horlogemerk dat snel bekend is geworden door de vrolijke plastic en rubberen duiker-stijl horloges. De nieuwe Chrono is een logische uitbreiding op het eerste succes van de in 2010 gelanceerde collectie. Geheel in lijn met de gedachte achter het merk (Take your Time), staat ook dit model voor ongedwongen plezier, genieten en alles uit het leven halen wat er in zit.

De Tutti Milano Chrono is een zwarte chronograaf met een diameter van 48 millimeter. De chronograaffunctie geeft het horloge een sportief en stoer uiterlijk en is er met rode of oranje indexen. Op de kunststof kast zit een stalen tachymeterring, waarmee onder andere (gemiddelde) snelheden kunnen worden geklokt. De zwarte siliconen horlogeband zorgt voor optimaal draagcomfort van het grote horloge. De centrale (chrono) secondewijzer is (net als bij elk ander Tutti Milano horloge) groen.


De horloges zijn voorzien van een Japans quartz uurwerk en mineraal glas en zijn waterdicht tot 50 meter. Ze kosten ? 179,95 en zijn verkrijgbaar bij dealers die te vinden zijn via de website www.tuttimilano.com.