Tissot lanceert ?s-werelds eerste dameshorloge op zonne-energie met een touch screen: de Tissot T-Touch Solar Lady. Het horloge brengt ecologie en techniek samen, omgeven door de elegantie van diamanten en een parelmoeren afwerking.

Het zonnepaneel, dat zorgt voor de energievoorziening van het horloge, zit verborgen onder de parelmoeren wijzerplaat, in de 38 millimeter brede, geborstelde en gepolijste horlogekast. Door de afmeting is er genoeg ruimte voor een goed leesbare digitale aanduiding, waarop informatie weergegeven kan worden van de ingebouwde hoogtemeter, kompas, chronograaf, dubbele alarmfunctie, tweede tijdzone aanduiding, eeuwigdurende kalender en weerverwachting. De functies kunnen worden geactiveerd door het glas op verschillende plekken aan te raken.


De Tissot T-Touch Lady Solar is ontwikkeld met oog voor detail. Elk uur wordt aangegeven door een Top Wesselton diamant en de wijzers zijn geïnspireerd door fijne bloemblaadjes. Het horloge is daarnaast waterdicht tot een druk van 10 ATM (er kan mee gezwommen worden). De Tissot T-Touch Lady Solar is vanaf begin 2014 verkrijgbaar en kost ? 1.025,-.


Tissot T-Touch Lady Solar - klik aan voor een grote afbeelding


Kijk op Horloge.info/Tissot en Tissot.ch voor meer nieuws en informatie.