TAG Heuer zet in de VS een eerste, zij het indirecte, belangrijke stap op het gebied van online verkoop. Het volledige horlogeassortiment is nu online verkrijgbaar via de geautoriseerde dealers Tourneau.com en Barmakian.com. Daarmee is TAG Heuer het eerste Zwitserse luxe merk met geautoriseerde online verkoop van het volledige aanbod.

Volgens Tag Heuer is de online shopping experience niet meer weg te denken. Bovendien zijn horlogeliefhebbers veel en graag online bezig met hun liefhebberij. Deze eerste stap is onderdeel van TAG Heuer?s e-commerce plan. ?De verkoop via deze twee officiële verkooppunten combineert de pluspunten van online shopping en gegarandeerd een veilige transactie?, aldus Ulrich Wohn, president CEO van LVMH Noord-Amerika.


Op de genoemde sites kan de consument het volledige TAG Heuer assortiment doorzoeken op serie, naam, stijl, kenmerken en functies. Ook is er een onderdeel vintage of gebruikt. Deze online shopping experience wordt verder verrijkt met informatie over de favorieten van merkambassadeurs Tiger Woods en Maria Sharapova.


www.tagheuer.com; www.tourneau.com; www.barmakian.com