Het heerlijk avondje van Sinterklaas moet nog komen, maar Swatch presenteert alvast de kerstspecial. Niet zo gek, het is een ideaal kado om van de Sint te krijgen, met in gedachte? Stel je voor: je wordt wakker op een koude wintermorgen, opent je gordijnen en je ontdekt? sneeuw! Grote donzige sneeuwvlokken hebben alles bedekt met een zachte witte deken. Het landschap is onbeschrijfelijk mooi. En kijk! Daar onder de bomen, een rendier! En daar! Een rij dikke sneeuwmannen met wollen mutsen! Dit overweldigende gevoel moet Swatch gewoon met ons delen.

Herinner je je nog de zelfgebreide truien, sjaals, sokken en handschoenen die je als kind zo lekker warm hielden? Dit gevoel komt helemaal terug wanneer je de felrode en witte stof van de horlogeband ziet van de Swatch RED KNIT (SUOZ172S), met de karakteristieke Scandinavische patronen met witte sneeuwpoppen, sneeuwvlokken, sneeuwwitte hobbelpaarden en met sneeuw bedekte dennenbomen. Het horloge is geïnspireerd op die gebreide kleding, die niet alleen heerlijk warm is in de winter maar dit seizoen ook erg fashionable. En Swatch heeft een betoverend mooi item voor de feestdagen ontworpen ? een warm en hartverwarmend cadeau voor degene met wie jij je liefde wilt delen. Of voor jezelf.


Swatch Red Knit SUOZ172S - klik aan voor een grotere afbeelding


De Swatch RED KNIT is een romantische, met winterse symbolen versierde New Gent (42 millimeter breed), die in een gelimiteerde oplage van 14.999 stuks te krijgen is bij Swatch Stores en verkooppunten. Het horloge is verpakt in een speciale sneeuwwitte doos met een rood-witte strik. En voor de extra koude nachten zit er een extraatje in verborgen: verpakt in een gebreide rode jas versierd met een rendier, sneeuwvlokken en witte hartjes?een kleine kruik! De adviesverkoopprijs is ? 90,-. Kijk op Swatch.nl voor meerinformatie en lees Horloge.info/Swatch voor meer nieuws.