Swatch heeft voor de nieuwe collectie horloges de handen ineen geslagen met Kidrobot, een lifestyle merk met artistieke figuurtjes. Samen creëerden ze de collectie ?Kidrobot for Swatch? met acht Gent modellen die allemaal worden aangeboden met een Dunny. Een Dunny is een legendarisch figuurtje in vinyl, dat lijkt op een konijntje en erg begeerd is bij verzamelaars. Beroemde en minder beroemde kunstenaars van heinde en verre hebben Dunny?s al een eigen uiterlijk gegeven, waarvan er nu acht aan deze nieuwe combinatie met een Swatch horloge hun bijdrage hebben geleverd.

De acht modellen van de collectie Kidrobot for Swatch worden verkocht in de Swatch verkooppunten over de hele wereld. Ze kunnen apart (waarbij elk horloge vergezeld wordt van de bijpassende Dunny), ofwel in een speciale Kidrobot set worden gekocht. Elke Kidrobot Special Set (referentie GZS48, gelimiteerd tot 300 stuks) bevat de 8 Kidrobot horloges en wordt aangeboden in een speciale verpakking met de bijpassende Dunny?s en een speciale versie van het witte konijn met snor van Frank Kozik met een hoogte van 50,8 cm. Kozik is daarnaast verantwoordelijk voor de bijpassende Swatch-Ski Instructor (referentie GJ130). Andere designs komen van Jeremyville (Swatch-The So Far Away – GB252), MAD (Swatch-Shout Out – GP133), Tilt (Swatch-Love Song – GE232), Tara McPherson (Swatch-The Eyes are Watching – GP132), SSUR© (Swatch-Tic Tic Boom – GB251), Gary Baseman (Swatch-Midnight Magi (GB249) en Joe Ledbetter (Swatch-Bengali – GB250).


klik aan voor een grotere afbeelding


De Swatch horloges zijn gemaakt van plastic met silicone banden, lopen op een quarzt uurwerk en kosten ? 50,-. Kijk op Horloge.info/Swatch voor meer informatie en nieuws over Swatch of zie Swatch.nl.