Swatch breidt nog net op tijd voor de zomer de Colour Codes collectie uit met vijf modellen met een simpel, maar modieus streepje. De horloges, samen genaamd de ?Stripes Collection?, doen het zeker goed op ieder bootfeest maar ook aan de pols van een ieder die niet bang is voor een kleurtje.

De Stripes Collection Swatches zijn Gent Originals, wat wil zeggen dat ze een uniseks diameter van 34 millimeter hebben. De plastic horloges met plastic band zijn tot 50 meter waterdicht en wegen bijna niets, dus ze kunnen onopvallend overal mee naartoe. Wel zullen de avant-gardistische kleuren gecombineerd met de horizontale strepen weggeven dat de drager modebewust is. De Stipes Collection bestaat uit de marine blauwe Striped Up-Wind (referentie GN230I), de roze Striped Dragon Fruit (GP128I), de rode Striped Berry (GR154I), de hemelsblauwe Striped Rise-Up (GS138I) en de paarse Striped Callicarpa (GV121I).


Swatch Stripes Collection horloges in rood en blauw


De Swatch horloges hebben een aanbevolen verkoopprijs van ? 38,-. Zie voor meer nieuws en informatie over Swatch Horloge.info/Swatch of kijk op www.swatch.nl.