Swatch presenteert een nieuw model: de Chrono Plastic. De collectie, die bestaat uit tien kleurvarianten, wordt gekenmerkt door dynamische details, coole kleuren en modebewuste stijlen. Het horloge is geproduceerd op het hoogste technische kwaliteitsniveau en met aandacht voor detail die kenmerkend is voor alle Swatch producten.

Elk model uit de Chrono Plastic collectie heeft een geheel eigen look & feel. De 10 horloges worden aangeboden in een levendig pallet aan kleuren: van klassiek en ingetogen zwart naar lichtbruin, grijs, antraciet of wit, maar ook fellere in het oog springende kleuren zoals oranje, rood, blauw, felroze en lichtblauw. De kleuren van de gedrukte cijfers op de wijzerplaat zijn op het ene horloge subtiel verwerkt en op het andere horloge contrasterend met de kleur van de 42 mm diameter horlogekasten en banden.


klik aan voor een grote afbeelding van de Swatch Chrono Plastic collectie


De quartz Swatch Chrono Plastic kost ? 88,- en is vanaf nu in de winkels verkrijgbaar. Kijk op Horloge.info/Swatch en Swatch.nl voor meer nieuws en informatie over het Zwitserse horlogemerk.