Sub Zero is een nieuw sub-merk van het vooral in de VS zeer populaire Israëlische horlogemerk Sub Chrono. Sub Chrono maakt horloges in het hogere prijssegment, maar met de introductie van de trendy duikers onder de naam Sub Zero, is het merk voor iedereen bereikbaar geworden. En voor de prijs van één Sub Zero krijg je gelijk 12 horloges!

Tenminste, doordat er bij een Sub Zero drie horlogebanden (een lederen, een rubberen en een stalen band) en 3 extra bezels (naast de blanke, een met tachymeterring, een ?geschroefde? en een echte duikring) worden geleverd, zijn er 12 combinaties mogelijk rondom de ene kast en is het horloge voor vrijwel elke gelegenheid geschikt te maken. Bij een Sub Zero horloge komt een doos voor alle onderdelen ? en ook gereedschap waarmee het verwisselen van band en bezels voor iedereen eenvoudig te doen is.

De Sub Zero chronografen hebben een quartz uurwerk, een 44 millimeter brede roestvrijstalen kast die er is in blank staal, met goudkleurig PVD of met zwart PVD, en zijn verkrijgbaar in verschillende wijzerplaatkleuren en varianten. De horloges kosten tussen de ? 499,- en ? 525,-.