Jong, veelzijdig en Belgisch; Ice-Watch beschikt over een uitgebreide collectie relatief stoere en degelijke modellen die eenieder zullen aanspreken. De gevestigde waarde van de traditionele merken staat rotsvast, maar de aanvulling van gemotiveerde nieuwelingen is altijd welkom. Dat de Belgen de dappersten der Galliërs zijn, bewijzen de bezielers van Ice-Watch in de 21e eeuw; het horlogemerk waait als een frisse wind door de genadeloze horlogewereld.

Het succes van de 100% Belgische Ice-Watch horloges, tikt overal ter wereld alsmaar luider. Reeds aanwezig in 59 landen, bewijst het merk dat de trendy en kleurrijke ontwerpen hand in hand kunnen gaan met elegantie, luxe en glamour. Ice-Watch zelf stelt: leuk om te geven, fantastisch om te krijgen en super om te dragen.


Ice-Watch Stone in wit met goud/witte bandDe horlogemodellen van de nieuwe Stone collectie beantwoorden feilloos aan deze combinatie. Deze collectie oogt sportief maar met een flinke knipoog vrouwelijkheid. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten; de kasten zijn respectievelijk 38mm en 43mm in doorsnee, en met verschillende armbanden: wit of zwart of gecombineerd met een roze goudkleurige band. De combinatie van de zwarte of witte kunststof schakels én de roze goudkleurige band verhogen aanzienlijk het juweelgehalte van deze horloges. De lunetten en uuraanduiding zijn afgewerkt met echte Swarovski kristallen en roze goud geven deze modellen extra glans en schittering. De horloges passen als gegoten bij een cocktail jurk, maar evengoed bij de casual outfit, die deze dan de zgn. sport habillé look geeft.


Ice-Watch Stone in zwartEen Ice-watch Stone is niet alleen een luxueus, maar ook een erg kwaliteitsvol geschenk: elk horloge wordt met de grootste zorg vervaardigd, is waterproof (5 ATM) en wordt geleverd met een garantie van twee jaar. Daarbij komt dat de prijs van dit stoere juweelhorloge zo aantrekkelijk is (van ?134 tot ?199) dat je er makkelijk meer dan één kan schenken of gewoon lekker voor jezelf kan kopen. Deze nu al schitterende collectie wordt heel binnenkort aangevuld met modellen in bruin en paars. En dat met al 14 collecties in legio variaties?kies daar maar eens uit; voor elke stemming een opvallend en gebruiksvriendelijk horloge, in kleur en afwerking die op dat moment het lekkerst bij je passen. Net zoals dat paar schoenen of die ene handtas?


Voor meer informtie over Ice-Watch en verkooppunten zie www.ice-watch.com.


Tekst © Horloge.info door Mylène Koppyn.