FC Barcelona gaat een nieuw voetbalseizoen tegemoet met een nieuwe coach, nieuwe uitdagingen en een nieuw horloge. Hoewel de voetbalclub nog volop in de voorbereiding zit, zit de stemming er bij de ploeg goed in, met in de gelederen een groot aantal spelers die van de zomer Europees Kampioen werden met Spanje. Seiko, de ?Official Watch Partner of FC Barcelona?, trapt het nieuwe seizoen alvast af met de nieuwe Seiko Sportura FC Barcelona Special Edition 2012-2013.

De Seiko Sportura alarmchronograaf is in de Barça uitvoering ontworpen met pure functionaliteit in gedachte. Dat heeft geleid tot een buitengewoon design: het horloge heeft grotere chronodrukkers voor foutloze bediening en de gebogen bandaanzetten zorgen ervoor dat het horloge perfect om de pols past ? en daardoor extra comfortabel draagt. Uiteraard staat het populaire FC Barcelona logo trots op de wijzerplaat.


de Seiko Sportura SNAE93P1 FC Barcelona Special Edition 2012-2013


De 42 millimeter brede quartz chronograaf is tot 100 meter waterdicht, is voorzien van saffierglas en heeft een kunststof horlogeband die is opgemaakt uit een zwart centrum met granaatappel rode flanken. De referentie van het horloge, dat vanaf het begin van het nieuwe voetbalseizoen (augustus/september) voor ? 475,- te koop zal zijn, is SNAE93P1. Kijk voor meer nieuws en informatie over Seiko op Horloge.info/Seiko en Seiko.nl.