De Japanse horloge manufactuur Seiko en de Spaanse voetbalclub FC Barcelona hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend, waardoor Seiko de komende 3 jaar als officiële horlogepartner van FC Barcelona mag optreden. Seiko kan hierdoor ook wereldwijd gebruik maken van de marketingrechten van een van ?s werelds meest succesvolle voetbalclubs.

Als officiële horlogepartner zal het logo van Seiko op het scorebord in Camp Nou, het stadion van FC Barcelona te zien zijn, en op het bord van de 4e official staan. Seiko mag de samenwerking in allerlei marketingactiviteiten communiceren en bij de presentatie van de nieuwe Sportura collectie komende zomer, zal de door FC Barcelona als teamhorloge uitgekozen nieuwe Sportura chronograaf door de spelers van het elftal worden gepresenteerd. De chronograaf zal worden uitgevoerd in de kleuren van de voetbalclub en het logo van FC Barcelona dragen.


FC Barcelona is regerend kampioen in Spanje en voert ook momenteel de Primera Divison aan. Het elftal van trainer Josep Guardiola, met daarin supersterren als Messi, Villa, Iniesta, Puyol en Xavi en Nederlander Ibrahim Afellay, speelt vanavond in de 8ste finale van de Champions League tegen de Engelse club Arsenal, waarin een achterstand uit de uitwedstrijd van 2-1 goed moet worden gemaakt. De aankondiging van de samenwerking met Seiko is in ieder geval goed nieuws voor de fans van de club, die hopen op een tweede positieve uitslag vanavond.Voor meer nieuws en informatie over Seiko zie Horloge.info/Seiko of www.seiko.nl.