Scuderia Ferrari, de autosport afdeling van het automerk met het steigerende paard, heeft een eigen horlogelijn gelanceerd. De horloges zijn geïnspireerd op de Ferrari Formule 1 auto?s en zijn qua prijsstelling een stuk beter bereikbaar dan de horloges die door luxemerk Hublot gemaakt worden voor de voor de Ferrari straatauto?s.

De ?Scuderia Ferrari Orologi? horlogelijn werd begin dit jaar tijdens de horlogeshow ?Baselworld? gepresenteerd en kon rekenen op veel aandacht. De designs van de horloges zijn slim, met veel verwijzingen naar de supersnelle bolides die in het Formule 1 circus rondrijden, met ondermeer chronograaftellers geïnspireerd op de meters op het dashboard, carbon wijzerplaten en chronograaf drukkers die lijken op voetpedalen. De horloges hebben kasten gemaakt van lichtgewicht kunststof of van staal en worden ? in tegenstelling tot de auto?s ? gemaakt in Zwitserland.

Qua prijs blijven de Ferrari horloges op een zeer bereikbaar niveau, zeker voor een echte Ferrari: de Ferrari horloges zijn er vanaf ? 99,-. Kijk op Ferrari.com voor meer informatie.

Scuderia Ferrari Chronograaf