Weinig designers zij zo productief als de uit Parijs afkomstige Philippe Starck. Hij is een buitengewone mix van popster, waanzinnige uitvinder en romantisch filosoof en is waarschijnlijk een van de meest bekende designers ter wereld. Zijn creatieve ontwerpen zijn terug te vinden op vele plaatsen over de hele wereld en hij heeft vele prijzen gewonnen, zoals de ?Grand Prix for Industrial Design? en ?Designer of the Year?.

S+arck voor Fossil
Voor Fossil ontwierp Starck het digitale ?O-ring? horloge. Het fascineert door de unieke tijdsaanduiding. In de ringvormige holografische display worden de uren als cijfer en de minuten als segmenten aangegeven. Voor een heel uur vullen de segmenten de complete ring. Het middelpunt van de ring is als een O uitgespaard. Het strakke design oogt alsof het uit een geheel is gegoten.


De O-ring heeft een diameter van 41 millimeter, is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kost ? 119,-. Voor meer informatie over Philippe Starck zie www.starck.com, voor verkoopinformatie van Fossil zie www.fossil.nl.