Saint Honoré?s dameshorloges zijn een onweerstaanbare samensmelting van elegantie, verfijning en prestige. In de lichtstad ? een een stad van waar ambities gevoed worden en dromen waargemaakt ? zien de ontwerpen van Saint Honoré?s horloges het levenslicht, onder hen nu de nieuwste creatie Opéra.

Saint Honoré zet weer een nieuw aspect van vrouwelijkheid in het daglicht met deze creatie; behalve een horloge een constante metgezel. Stijlvol en fris, al naargelang het moment van de dag, past dit dameshorloge zich moeiteloos aan. Een brokje aantrekkingskracht dankzij de symbiose van technische know-how, speelse combinatie van materialen, kleuren en maten, en last but not least; een flinke toets magie dankzij een uitvoering met diamant-look afwerking van wijzerplaat en lunet.


De ronde kast is er in twee maten; 33mm en 37mm in doorsnee, en de beweegbare bandaanzetten zorgen voor een moeiteloze pasvorm rond de damespols en maken het nog comfortabeler om te dragen. Blikvanger zonder twijfel is het model met zogeheten Éclair concept; trouw aan zijn traditie van innovaties en vernieuwing, presenteert Saint Honoré opmerkelijke lunetten en wijzerplaten, verrijkt met hun unieke pavé-werk aan wat lijken diamanten te zijn.


Saint Honoré Opera in violet


De Romeinse cijfers zweven ook bij de andere (Classic) modellen als het ware tussen elegant en eenvoudig en de manier waarop ze in het design verweven zijn, oogt als een nieuwe soort ?klassiek?. De Éclair heeft daartussen nog acht (echte) diamanten, die willekeurig tussen de cijfers geplaatst lijken te zijn, wat een speels en natuurlijk effect aan sterren meegeeft. Tussen deze letterlijke schittering is het grote datumvenster haast bescheiden af te lezen op vier uur.


Saint Honoré Opéra ËclaireDankzij een slim systeem zijn de horlogebandjes (zelfs bij de stalen uitvoering) handig verwisselbaar; pas uw Opéra snel aan, aan mood of outfit?Om dit nog meer tegemoet te komen is er een waaier aan materialen en kleuren voorhanden, of beter, rond de pols. Parijs staat quasi synoniem voor vooruitstrevend en vernieuwend. Dat geldt ongetwijfeld ook voor de dameshorloges van Saint Honoré, en de tijd?die geven ze correct maar vooral flamboyant weer dankzij een Zwitsers quartz uurwerk gevat in Frans design.


Al dit fraais gevat in een stalen kast met saffier glas ? vraag voor verkoopinformatie de importeur Superwatch. Kijk voor meer info over Saint Honoré ook op Horloge.info/Saint-Honoré en Saint-Honore-Paris.com.


Tekst © voor Horloge.info door Mylène Koppyn