Tijdens Baselworld 2009 zullen voor Roamer dynamische lijnen, warme kleurnuances en bijzondere accenten de speerpunten zijn. Het opvallende ontwerp van de nieuwe R-Line staat voor de onafhankelijkheid en originaliteit van het traditionele Zwitserse merk.

De nieuwe R-Line geeft, via de karakteristieke kasten, flexibele silicone banden, moderne kleurschakeringen en het complexe ontwerp, gelijk de waarden en visie weer waar Roamer voor staat. De modellen zijn gemaakt in Zwitserland en volgens Roamer is het daarom vanzelfsprekend dat ze van buitengewone kwaliteit zijn.


Roamer R-Line ChronographMooi vormgegeven zijn in ieder geval de wijzerplaten met de aparte structuur die onderbroken wordt door de lijnen van de urenindexeringen die als zonnestralen vanuit de cirkel in het midden van de plaat komen. Binnen die cirkel bevinden zich de kleine subwijzerplaten, in het geval van het dameshorloge voor de secondeaanduiding, bij de chronograaf de kleine seconde, minutenteller en dag en datumaanduiding.


Beide horloges hebben een gewelfde stalen kast ? die met een laagje roségoudkleurig PVD is bedekt ?, een Zwitsers quartz uurwerk en kunnen beide ook met een zwarte wijzerplaat worden besteld. Het ?damesmodel? is met een diameter van 43 mm ook best door heren te dragen, de kastdiameter van de chronograaf is slechts 1 mm breder.


De Roamer R-Line Chronograaf heeft een adviesprijs van CHF 969,- (ongeveer ? 630,-), de R-Line Ladies CHF 769,- (+/- ? 500,-).