Zondag 14 december organiseert The House of Bobb?s Heritage haar 3e horlogeveiling in The College Hotel te Amsterdam. Dit voormalige gymnasium in de stijl van de Amsterdamse School is een schitterend decor voor de nieuwe horlogeveiling van Bobb?s Heritage.

Bij de eerste twee veilingen is gebleken dat er behoefte is aan een traditionele veiling waarbij slechts door middel van het opsteken van een hand een bieding uitgebracht wordt, waardoor de horloges snel van eigenaar wisselen. Terplekke kan het aangekochte horloge worden afgerekend en meegenomen. Ook voor mensen die geen tijd hebben aanwezig te zijn is er via het invullen van een biedformulier op internet of in de catalogus de mogelijkheid mee te dingen.


Veel vooraanstaande merken zijn vertegenwoordigd, van vintage tot modern, met een aanvangsprijs vanaf ca. ? 200 en een onvoorspelbare bovengrens (zie de uitslag van de Antiquorumveiling van vorige week). De veiling vindt plaats in de Coster salon en de P.C. Hooft salon. Beide salons zijn op de veilingdag vanaf 10 uur geopend om de horloges te bekijken. Aansluitend vindt om 14.00 uur de veiling plaats.


The College Hotel
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam

the House of Bobb?s Heritage
Reestraat 3-1h (op afspraak)
1016 DM Amsterdam
tel. 020 389 27 89
fax. 020 389 27 92