Hublot maakt zijn debuut in het ?Theatre of Dreams? zoals Old Trafford, de thuisbasis van Manchester United, ook wel genoemd wordt. Hublot is een sponsorovereenkomst aangegaan als officiële tijdmeter van de beroemdste voetbalclub op aarde voor een periode van 3 jaar, welke naar verluidt vier miljoen pond per jaar kost.

Manchester United is een club met een buitengewone staat van dienst, legendarische spelers, waarschijnlijk de grootste club ter wereld. Het team staat bekend als de ?Red Devils? (niet te verwarren met de Rode Duivels van het Belgische nationale voetbalelftal). De presentatie van Hublot als officiële tijdmeter is voor Hublot dan ook een volgende grote stap om alom vertegenwoordigd te zijn in de wereld van het voetbal na o.a. de sponsoring van het Zwitserse elftal tijden de WK 2006, het hoofdsponsorschap van het EK in 2008 en sponsoring van het daar winnende Spaanse elftal.


Niet alleen grote namen van Manchester United, zoals Bobby Charlton, Eric Cantona, David Beckham, Wayne Rooney en Cristiano Ronaldo en de resultaten van de club (o.a. winnaar van de Premier League en Champions League in 2008) zijn redenen waarom Hublot zich graag met Man U. wil verbinden. De sociale activiteiten van de club, via haar ?Manchester United Foundation?, geven de gelijkgestemdheid tussen club en merk goed weer. De ?Manchester United Foundation? zet zich in voor betere sociale integratie onder jongeren door middel van educatieve programma?s en voetbal gerelateerde activiteiten. Cristiano Ronaldo voor de Red Devil BangOok Hublot zet zich op verschillende vlakken in voor steun en bescherming van kinderen.


Het partnerschap tussen Manchester United en Hublot is natuurlijk ook een goede aanleiding voor een nieuw model Big Bang: de ?Red Devil Bang?. Een zwart keramische chronograaf met 45 minuten teller (de lengte van een halve voetbalwedstrijd), speciaal ontwikkeld door Hublot voor Manchester United, getuige het gebruik van de kleuren van de club en het logo van de Red Devils op de wijzerplaat. Een deel van de opbrengst van de Red Devil Bang zal aan de Manchester United Foundation worden gedoneerd.