Pure verleiding. Die twee woorden volstaan om Noemia, de nieuwe lijn dameshorloges van Raymond Weil te omschrijven. Noemia kenmerkt zich door de subtiele welvingen van gepolijst staal, maar tegelijkertijd sprankelt ze door de fraaie diamanten. Ook typisch Noemia: de pure elegantie van de wijzerplaat met vier Romeinse cijfers én acht briljanten. En de ?finishing touch? wordt verzorgd door een kroon waarin een prachtige blauwe steen is opgenomen.

En dan de naam Noemia. Dit is een subtiele verwijzing naar de kleindochter van Raymond Weil ? de oprichter van het merk. Noemia staat voor een fraaie nieuwe horlogelijn, maar deze naam benadrukt ook het onafhankelijke karakter van het familiebedrijf dat Raymond Weil. En dat maakt elk model uit de nieuwe Noemia-lijn niet alleen verleidelijk, maar vooral ook persoonlijk ? vrouwelijker kan een horloge niet zijn.


klik aan voor een grotere afbeeldingDe Noemia van Raymond Weil is er in een aantal uitvoeringen en in twee maten: 27 mm of 32 mm. Afhankelijk van het model wordt het horloge geleverd met een lederen band met fraaie stiksels of een stalen band waarin zowel gepolijste als geborstelde elementen zijn opgenomen.


De lijn begin qua prijs bij ? 895,- voor een geheel stalen uitvoering (zonder briljanten) en loopt op tot ? 1.995,- voor de uitvoering met briljanten op de kast en lunet. De afmeting van de kast speelt bij de voor de prijs geen rol.


Zie voor verkoopadressen de website van Raymond Weil: www.raymond-weil.com