Het innovatieve horlogemerk Rado heeft vol trots een nieuw model onthult: de Centrix. Zoals de naam al suggereert, is het midden van de Centrix de cirkel in zijn zuiverste vorm. Het authentieke en klassieke design en de vorm, zorgen voor een perfecte combinatie van elegantie en zuiverheid. Van de Centrix is een flinke collectie verschenen, waarvan twee herenhorloges met een automatisch uurwerk.

De Rado Centrix Automatic is een haast klassiek horloge van geheel gepolijst staal. Het heeft een gebold saffierglazen voorkant, die de volle breedte van het horloge beslaat en zo de cirkel-vorm een nog vloeiender karakter verleent. De zilverkleurige wijzerplaat heeft opgelegde indexen en een datumvenster op 3 uur. Aan de kast zit een eveneens stalen band, die zo scherp aansluit dat band en kast lijken samen te vloeien. Door de zichtbodem is de beweging van het automatische uurwerk te bezichtigen.Sinds Rado in 1986 het eerste horloge met high-tech keramiek presenteerde, heeft het Zwitserse horlogemerk ongeëvenaarde know-how op dit gebied weten op te bouwen. In de Centrix Automatic Jubilé ? het tweede automatische herenmodel uit de nieuwe collectie ? wordt het materiaal op fraaie wijze met staal gecombineerd.


Rado Centrix Automatic JubiléDe gepolijst zwarte wijzerplaat is voorzien van 8 diamantjes in de 4 indexen, waardoor het horloge een eenvoudig maar smaakvol aura krijgt. De taps toelopende, afwisselend zwart en stalen band is enorm flexibel en biedt zo uitzonderlijk comfort en elegantie aan de drager. Ook de Centrix Automatic Jubilé heeft een zichtbodem en een datumvenster op 3 uur.


De Rado Centrix Automatic de Centrix Automatic Jubilé hebben een kastdiameter van 38 millimeter en kosten respectievelijk ? 1.150,- en ? 1.375,-. De horloges zijn al verkrijgbaar, zie de link rechts bovenaan het artikel voor officiële Rado verkooppunten. Kijk ook op Horloge.info/Rado voor meer nieuws en informatie of bezoek Rado.com.