Deens sieradenmerk Pandora geniet grote bekendheid met haar oneindige collectie bedels. Maar ?the sky is the limit? is vast het gedachtegoed bij de bezielers van het merk die grenzen wederom verleggen met hun nieuwe en eerste horlogelijn Black Crown Diamond, bestaande uit wel negen verschillende dameshorloges die aangepast kunnen worden aan de persoonlijke stijl van de draagster én gecombineerd kunnen worden met andere sieraden van de uitgebreide Pandora collectie. We stellen ze graag aan u voor.

Een chique selectie van horloges met een sportief maar ook vrouwelijke look in staal of verguld staal vormen de Imagine Grand en Imagine Grand C serie. Een grote verscheidenheid aan horlogebanden ?zowel in staal als leer- en keuze uit verschillende lunetten geven ieder de kans om er haar eigen interpretatie aan te geven.


De Grand Cushion lijn voegt klassiekere elementen toe en creëert zo een elegante look. Moderne detaillering, sprekende kleuren en het reliëfwerk van het horloge zijn perfect in balans met de vierkante ?Cushion Shape? kast. Deze lijn bevat ook een horloge met niet minder dan 98 diamanten die de lunette om het horloge sieren!


Petite Circle, Double Oblong en Petite Square zijn horloges met dubbele, kalfslederen banden welke te combineren zijn met de bekende Pandora armbanden en inspelen op een verfijnde look. Verder komt de Double Oblong lijn ook met verwisselbare banden waardoor ook hier het mix&match principe opgaat. Toegegeven, een knipoog naar de dameshorloges van Hermès, maar wél met een grondige Pandora-herziening.


Pandora Double Oblong


De Circle lijn heeft een scala aan elegante en vrouwelijke horloges met een schakelarmband in staal of verguld staal en een kleine ovale kast. Dit model weerspiegelt bij uitstek Pandora?s vrouwelijke stijl waarbij aandacht wordt gegeven aan finesse en scherpzinnige details.


De collectie Facets introduceert klassieke dameshorloges in keramiek en staal met een rechthoekig ontwerp. Met een kast die geïntegreerd is in de stalen band, kan je spreken over een mooi, sober en functioneel geheel, zoals we van Deense ontwerpers gewend zijn.


Pandora Imagine Grand - klik aan voor een grotere afbeeldingTot slot is klassiek Deens design absoluut herkenbaar met gestroomlijnde en minimalistische referenties die worden gepresenteerd in de lijn Pure. De bescheiden kasten en horlogebanden in zachte tinten fluisteren ?eenvoud siert?.


Voor alle horloges geldt dat een roosvormig geslepen zwarte diamant de kroon siert. Het is niet alleen design dat hier de klok luidt, kwaliteit wordt door Pandora ook in een hoog vaandel gedragen: krasvrij saffierglas, 5ATM drukbestendigheid en Swiss made. Mooi én duurzaam dus.


Duidelijk is dat Pandora met de ontwikkeling van haar horlogecollectie de (Deense) koe bij de horens heeft gevat en er geen gras over laat groeien; als je het nergens anders vindt, vind je het zeker bij Pandora, en dat geldt voor zowel de sieradencollectie als de Black Crown Diamond horlogelijn.
Dames, u weet waarheen: www.pandora.net.


De verkoopprijzen van de horloges variëren van ? 184,- tot ? 1.354,-.


© Tekst voor Horloge.info: Mylène Koppyn