Oxygen Watch is een Frans horlogemerk dat onlangs haar eerste verjaardag vierde en binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. De oprichter van Oxygen heeft goed gekeken naar wat populair is en is zo gekomen tot een even eenvoudig als geniaal ontwerp: een stalen duik horloge met chique uitstraling aan de hit op horlogebanden gebied: de NATO band.

De Oxygen horloges zijn qua design geënt op sportieve duikhorloges met duidelijk afleesbare wijzerplaten in zwart en sportive dameshorloges met wijzerplaten in kleuren die helemaal nu zijn. De tot 100 meter waterdichte horloges hebben mineraal glas en een quartz uurwerk. Door de NATO banden zijn Oxygen horloges eindeloos en zeer eenvoudig aan te passen aan de mode en de sfeer van de drager.


Oxygen Sport horloges


De stalen Oxygen Watch horloges zijn er voor ? 129,- als Diver en ? 79,- als Sport model, waarbij de laatste in 34 en 38 millimeter en qua kleuren vooral gericht is op dames en de 40 en 44 mm brede Divers op heren.


Oxygen Diver horloges


Oxygen horloges zullen vanaf het najaar in Nederland verkrijgbaar zijn. Kijk op Horloge.info/Oxygen voor meer informatie en bezoek Oxygen-Watch.com.