Het AT&T Williams team en Oris SA bevestigen de verlenging met drie jaar van hun bestaande samenwerking. De verlenging omvat voortgezette sponsoring en een uitbreiding van de merknaamweergave van de reeds geruime tijd officiële horlogepartner van het Formule 1 team.

Zoals vorig jaar de nieuwe merkopdruk op de coureurhandschoenen verscheen, zo komt het Oris-logo nu ook op de overkapping van de pits en op de rechtermouw van de shirts en jacks van het teamuniform te staan. Dit is een verdere aanvulling op de bestaande beeldmerkweergave op de auto en de overalls van coureurs en pit crew waarop de naam Oris al sinds het begin van de succesvolle samenwerking in 2003 te zien is.

Oris TT3 Formula Gold Limited EditionOm de uitbreiding van de samenwerking én de 30e verjaardag van het Williams-team te vieren, lanceert Oris een prachtig limited edition horloge. Er worden wereldwijd slechts 300 exemplaren van de jubileumeditie van de Oris TT3 Formula Gold voor verkoop vrijgegeven.

Naar aanleiding van de uitbreiding van de betrekkingen zei een verheugde Ulrich Herzog, president-directeur van Oris SA Zwitserland, het volgende: ?Het merk Oris heeft steeds geprofiteerd van de langdurige relatie met Williams. Deze nieuwe verbintenis voor drie jaar is een teken van onze wens om de samenwerking voort te zetten en te intensiveren, net zoals Oris z?n merknaam, reputatie, verkoop en internationale aantrekkingskracht blijft verbeteren.

Oris merknaam op de autoFrank Williams, teambaas van het AT&T Williams Team, was al net zo optimistisch. ?Ik ben altijd blij als trouwe partners besluiten om hun contract met het team te verlengen en dit is het beste blijk van waardering voor wat we doen. In onze business, waar een fractie van een seconde telt, is het van grote waarde om een horlogeproducent van het kaliber van Oris tot 2010 achter je te hebben staan.?